0

У анда Нара, която без съмнение е сред най-разкрепостените футболни половинки, се впуска в ново бизнес начинание. Съпругата на Мауро Икарди стана лице на много популярната в Южна Америка платформа за възрастни DivasPlay. Компанията иска да бъде забелязана в Европа, затова ангажира атрактивната аржентинка за свой глобален посланик.

Привличането на Уанда е наистина силен ход, като се вземе предвид, че тя има близо 7 млн. последователи в социалните мрежи. Анонсът за изявите й в платформата е, че феновете ще могат да видят далеч по-еротични нейни снимки и клипове от обичайните, които публикува. Разбира се, срещу определено заплащане. За качеството на продукцията пък ще се грижи известен фотограф на голи сесии. Той щял да следва сексбомбата навсякъде по света.

„Искам да обявя подписването на договора!!! Екипът, който пътува до Европа, за да направи това да се случи, е невероятен и вече можете да ме намерите тук. Предстоят продукции с голямо въздействие! Ще се видим скоро“, написа Нара.

Самият Икарди, който в момента води атаката на Галатасарай, нямал нищо против. И как да е иначе, като съпругата му ще спечели огромни пари. Договорът на Уанда е за една година, като само за първите 6 месеца тя ще прибере 1 млн. евро.

Платформата DivasPlay е подобна на OnlyFans, където популярни имена от спорта, шоубизнеса или други области заработват сериозни суми от голотата си.

„В Буенос Айрес сайтът е широко използван от знаменитости, които успяват да направят добри пари с еротични изображения“, пише „Кориере дело спорт“.

Сред тези, които имат профил, е и друга гореща аржентинка – Шарлот Каниджа, дъщеря на бившата звезда на Рома Клаудио Каниджа.