0

Ф ранческо Тоти и Илари Блази си размениха много обвинения в изневяра покрай шумната си раздяла.

Огъня не спираха да подклаждат и медиите. В последно време някои известни дами също проговориха и признаха за връзки с легендата на Рома. Само че романсите им със звездата били преди да се врече във вярност на Илари Блази.

През януари в гостуването си в предаването на Моника Сета „Истории на жени на кръстопът“ актрисата Флавия Венто разказа за кратката си афера с Тоти през 2001 г. Сега в същото предаване, което ще бъде излъчено цялостно днес по Rai 2, говори и колежката й Саманта де Грене. Тя срещнала нападателя на Рома на концерт на популярния италиански певец Антонело Вендити. Тоти тъкмо бил скъсал с тогавашната си приятелка Мария Маца, бивша танцьорка, а после актриса.

„Вълшебна вечер, светлини, свещи и музика. Бяха красиви моменти, но историята ни никога не се превърна в истинска любов“, споделя 53-годишната днес актриса.

Де Грене разказва и любопитен момент няколко седмици по-късно. С Франческо отишли да почиват в Сардиния и една сутрин решили да се повозят с джет. Шофирала актрисата, а една вълна съборила Тоти в морето.

„Веднага щом разбрах, че съм го загубила, се парализирах от страх. Казах си, че ако съм контузила шампиона, как ще се върна в Рим?“, разказва Де Грене.