0

С теф Къри може и да е сред най-големите звезди в НБА, но има още какво да научи за съпругата си Аиша Къри, за която е женен от 12 години.

Асът на Голдън Стейт Уориърс стана за смях след участието си в шоу, излъчвано в YouTube. В него те трябваше да покажат колко добре познават другия. Един от въпросите бе: „Кой номер обувки носи Стеф/Аиша“. На него дамата отговори светкавично и точно, но същото не важи за него. Той допусна грешка, а гримасата на съпругата му бе красноречива – на разочарование и изненада.

Реакцията й не изненада феновете, тъй като те добре си спомнят нейно изказване от 2017 година. Тогава тя публично сподели, че баскетболистът има фетиш към нейните стъпала. „Щракам кадър и пращам. Когато поиска еротична снимка от мен, получава такава на краката ми“, обяви съпругата на Къри, която има свое собствено кулинарно предаване. Тя се запалила по готвенето още като малко момиче, тъй като майка й имала малко заведение в приземния етаж на къщата. Там Аиша гледала как домашната помощница забърква различни вкусотии, предимно къри, по рецепта от Тринидад.

Заради объркването Стеф бе спукан от хапливи коментари в социалните мрежи. „Уж има фетиш към стъпалата й, пък не знае кой номер носи“, коментират фенове.

Стеф, който през 2015-а и 2016-а бе избран за най-полезен играч в НБА, среща съпругата си през 2003-а, когато е едва на 15, а тя – на 14. Запознават се в църква в Шарлът, Северна Каролина. Стават приятели, а през 2008-а се засичат в Лос Анджелис и започват да се срещат. „Мислех, че е просто носталгия по детските години. И така до първата целувка“, разказа преди време Аиша пред „Ню Йорк Поуст“.

Сватбата им е през юли 2011-а, а от голямата им любов се раждат три деца. Най-голямата дъщеря Райли Елизабет вече е на 11, след нея се появяват сестричката Рейън (8 г) и братчето Кенън (5 г.).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ayesha Curry (@ayeshacurry)