0

Винисиус май успя там, където Неймар удари на камък.

Нападателят на Реал се издаде неволно с новата си романтична връзка, въпреки че май държи да пази всичко в дълбока тайна. Бдителни фенове разкриха, че бразилският нападател е свалил сексапилната волейболистка Кей Алвеш.

Издадоха ги снимки, които двамата публикуваха на стори в Инстаграм. На тях позират сами, но пред един и същи гардероб, държат и един и същи телефон.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Key (@keyalves)

Клюката предизвика лавина от реакции в социалните мрежи. „Не, те не са двойка, нямат връзка“, е едно от наивните предположения, което доведе до много подигравки. „Да, прав си. Нека не бъркаме секса с връзка“ и „Какво тогава правят в една хотелска стая“, са само малка част от коментарите.

Мнозина се съмняват, тъй като за Винисиус се знаеше, че има връзка с Джулия Родригес. „Не, разделиха се наскоро. Сега тя ходи с друг футболист“, уточни фен. Въпросният играч е уругваецът Хоакин Пекерес, който играе в бразилския Палмейрас и преди въртеше любов именно с Кей. „Ха-ха, животът търпи обрати. Колко лудо“, написа Джулия в Инстаграм, което бе изтълкувано като коментар на последните новини.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Key (@keyalves)

Кей нашумя извън родната си Бразилия в началото на годината, когато обяви, че Неймар опитвал да се домогне до нея и близначката й Кийт, която също е волейболистка. Първо пробвал при едната, после при другата, а когато не му обърнали внимание, имал ново предложение: „Може пък и да се разбера с двете“.
По-известната от сестрите - Кей, има и свой профил в OnlyFans и признава, че заработва доста добре. „Печеля около 50 пъти повече, отколкото с волейбола. Но повече обичам да играя, отколкото да се снимам. Ето защо няма да спра кариерата си, въпреки че в момента мога да си го позволя“, сподели Алвеш.

Инстаграм