0

Д вама от основните играчи на Ювентус получиха най-хубавите си коледни подаръци предварително.

Федерико Киеза и Даниеле Ругани предложиха брак на партньорките си, чийто отговор бе едно искрено „да“. Колегите им в клуба от Торино пък чакат с нетърпение датите за предстоящите сватба.

Не е ясно дали Киеза и Ругани са съгласували действията си, но това едва ли е от голямо значение. Нападателят избра Венеция за един от най-важните моменти в живота си.

Именно на това романтично кътче от Италия Федерико поднесе пръстена на избраницата си Лучия Брамани. След това публикува селфи с любимата и послание, което не оставя съмнение за щастливия развой на събитията: „Тя каза „да“. Под публикацията заваляха пожелания към двойката от бивши и настоящи съотборници в Юве, сред които Федерико Бернардески и Душан Влахович. Киеза и Лучия се запознаха в началото на 2022 г., когато италианският национал лекуваше контузия. През март същата година официализираха връзката си. Бъдещата съпруга на футболиста е завършила психология в Католическия университет в Милано, а в момента печели като модел.

По незабравим начин поиска ръката на партньорката си Микела Персико и Даниеле Ругани. Бранителят предложи на дългогодишната си половинка по време на концерта на инди поп певеца Калкута в Торино. На фона на хита Pesto Давиде падна на колене и помоли Микела да се омъжи за него. Изненаданата красавица прегърна Ругани, а присъстващите наоколо започнаха да снимат милата сцена с телефоните си. Клиповете после станаха много популярни в социалните мрежи. Микела, която е спортна журналистка, срещна настоящия ас на Юве на тенис турнир през 2016 г. Тогава защитникът още носеше екипа на Емполи. През 2020 г. двойката се сдоби със син, който кръстиха Томазо.