0

П редстои първата голяма сватба в семейство Бекъм - първородният Бруклин Бекъм, на 23 години, и актрисата Никола Пелц, на 27 години, ще си кажат „Да“ в събота, 9 април. Пищното събитие за над 3 милиона долара ще е в имението на бащата на булката в Палм Бийч, Флорида.

Двойката се сгоди през юли 2020 г., но се наложи да отложи сватбата заради пандемията. Но сега няма да се жалят средства за големия ден, на който са поканени куп познати лица. 

Булката и младоженецът постепенно разкриха подробностите за церемонията, която ще се проведе по еврейския обред, религията на булката, за която младоженецът ще носи ярмулке, традиционната шапка.

„В разгара на подготовката за сватбата е много забавно“, призна наскоро най-големият син от семейство Бекъм. Партито ще продължи през целия уикенд, а булката ще носи два модела, създадени от Пиерпаоло Пичоли от Valentino, марка, която я облича няколко пъти, както и на последната гала на MET. 

Пелц два пъти е пътувала до Рим, за да пробва тоалети, които фирмата скромно описва като „приказни“.

Братята на Бруклин - Ромео и Крус, на 19 и 16 години, ще бъдат кумове, докато Брад Пелц, братът на булката, ще ръководи шаферките. 

Тримата са се доверили на рапъра Snoop Dogg за организацията на ергенското парти, което ще се състои ден преди сватбата.

Авторът на Drop it like it's hot ще бъде и DJ на събитието като „подарък“ на двойката за приятелството им със семейство Бекъм, които живеят в Лос Анджелис от 2007 г. 

„Дейвид е мой човек повече от 10 години и съм много близък със семейството му“, обясни рапърът. „Дансингът ще изгори“, обеща Снуп.

А голямата загадка на вечерта е евентуалното събиране на Spice Girls, начело с майката на младоженеца Виктория Бекъм.

Различни британски медии увериха, че останалите от състава -  Ема Бънтън, Мел Си, Мел Би и Гери Хорнър, са поканени на връзката и нямат търпение да присъстват. Това ще бъде първият път, когато те съвпадат в светско събитие от няколко години.

Списъкът с гости се допълва от известни личности като модела Джиджи Хадид, популярния готвач Гордън Рамзи и сестрите София и Никол Ричи, и други. 

Кръстникът на младоженеца, певецът Елтън Джон, няма да може да присъства, защото е в разгара на прощално турне, като същия ден е Rupp Arena в Лексингтън (Кентъки).

Другата мистерия е възможното присъствие на херцозите на Съсекс, принц Хари и съпругата му Меган Маркъл, и двамата жители на Калифорния и приятели на семейството. 

Това ще бъде първата публична поява на двойката след възпоменателната служба за херцога на Единбург, на която те отсъстваха.

Както вече се случи с други известни сватби като тази на певицата Ариана Гранде, тенисистката Серена Уилямс, Джъстин и Хейли Бийбър или на Парис Хилтън, списание Vogue получи изключителните права за отразяване на събитието.

Сватбата ще е в имението на бащата на булката, което гледа към морето, и е почти врата до врата с комплекса Мар-а-Лаго на друго прочуто семейство – на Мелания и Доналд Тръмп. 

Имотът разполага с 27 стаи и се оценява на около 90 милиона евро.

Преди да премине през олтара, двойката е оформила всички правни въпроси за защита на богатството на двете фамилии.

Ако Бекъм имат приблизителна нетна стойност от 470 милиона долара, родителите на булката Нелсън и Клаудия Пелц далеч надхвърлят това с 1,7 милиарда долара в сметките си, според Forbes.

Баща й Нелсън е инвеститор и активист, основател на фирмата Trian Fund Management, с разнообразно портфолио, което включва дялове в Bank of New York Mellon, DuPont, Procter & Gamble и хранителния конгломерат Mondelez International (негови са марките „Милка“, „Орео“, „Тоблерон“ и куп други).

Родена в еврейско семейство в Бруклин, Никола е най-известната от десетте си братя и сестри с работата си като модел и ролите си във филми като сагата за Трансформърс. 

Майка й е била модел през 80-те години на миналия век. Нелсън Пелц е действал като съветник на бившия републикански президент, но се дистанцира от Тръмп заради щурма на неговите поддръжници в Капитолия, като съжали, че е гласувал за него. 

От своя страна бившият капитан на английския национален отбор Дейвид Бекъм показа на огромната си армия последователи в социалните мрежи костюма, който е избрал за сватбата, на снимка с баща си Тед Бекъм. 

Без съмнение това ще бъде голямата американска сватба в ерата след пандемията.