0

Т рикратният шампион от Големия шлем Стан Вавринка показа в Инстаграм поредното си завоевание – моделката Сана Ханун. Швейцарската звезда публикува снимка, на която двамата позират щастливи на Лазурния бряг.

182-сантиметровата красавица всъщност е родом от другия край на Франция – северното градче Еверникур. Именно като негова представителка тя се яви на конкурс в началото на месеца и в крайна сметка беше коронясана за Мис Ен – региона, в който се намира Еверникур. Така наесен тя ще се бори за Мис Пикардия, а при победа – за място и в надпреварата „Мис Франция“ през декември. Сега тя спечели пред погледа на 20 роднини, сред които беше и Вавринка. „Вечерта беше забавна и се насладих на удоволствието край мен да са любимите ми хора. Горда съм, че дадох максимума от себе си. Опитът ми на модел не ми помогна изобщо – между конкурсите и фотосесиите има цяла пропаст. Гледам обаче състезания за „Мис“ още от дете“, обясни 26-годишната Сара, която на 18 изоставя обучението си по психология, за да се посвети на манекенството.

През март тя сподели в сториснимка, с която поздрави Стан за 39-ия му рожден ден и написа: „Обичам те!“. Връзката й с Вавринка датира от 2022-а, но той не афишираше личния си живот, откакто през 2021-а се раздели с бившата №1 Гарбинье Мугуруса (Исп). За кратко дори беше спряган с 10 г. по-възрастната от него шведска моделка и актриса Виктория Силвстед.

Между 2016-а и 2019-а достигалият до №3 в ранглистата имаше връзка с колежката си Дона Векич (27). Единствената официална съпруга на Стан бе тв водещата Илхам Вюиуд, с която беше заедно 10 г. Тя го дари с дъщеря Алекса (14).