0

Н а 30 години канадската атлетка Алиша Нюман записа най-големия успех в кариерата си, спечелвайки бронзов медал в овчарския скок на олимпийските игри в Париж.

Красавицата скочи 4,85 метра, което е и национален рекорд на Канада, и отпразнува постижението си, въртейки задните части. Тя стана първата канадка с медал в дисциплината и първият спортист от своята страна след 1912, когато Уилям Халпени завърши също трети при мъжете. „Продължавам да вдигам летвата“, написа щастливата Алиша в социалните мрежи.

Нюман минава не само за една от най-красивите в атлетиката, но и на олимпийските игри изобщо.

До това лято успехите й в атлетиката се изчерпваха със златни медали от Игрите на британската общност и Панамериканските игри. Затова пък може да се похвали със стабилни доходи от OnlyFans. Тя си подари акаунт за 27-ия си рожден ден през лятото на 2021-а и оттогава се радва на повече от добри постъпления в банковата сметка. За да разглеждат нейните секси снимки, абонатите плащат по 10 паунда на месец.

В интервюто си след спечеления бронз хубавата Алиша призна, че в кариерата си постоянно е била преследвана от контузии. „Никога не се отказах, защото иначе не бих била себе си. Знаех, че съм една от най-добрите в света и сега го доказах – аз съм третата в света“, гордо заяви канадката.