0

М айкъл Джордан ще жени и втория си син, след като големият Джефри преди четири години мина под венчилото с българката Радина Анева.

Сега по стъпките на батко си е тръгнал и Маркъс. За неговата голяма любов не спира да се говори от миналата есен. Причината е, че се хвана не с коя да е, а с бившата съпруга на Скоти Пипън, съотборника на баща му от легендарния тим на Чикаго Булс. Ларса е на 49 и е със 17 години по-голяма от изгората си, но това не пречи да се обичат много и да планират да създадат заедно семейство.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

„Маркъс даде пръстен на Ларса. С него се врича във вярност и любов“, сподели близък до двойката пред US Weekly и допълни, че те вече правят планове за брак.


Синът на легендата, който също се пробва, но без успех в баскетбола, също загатна, че нещо се върти в главата му. На въпрос на TMZ за сватба той отговори: „Оглеждаме се за място“. Допълни, уж на шега, че с любимата си обсъждат и дата.

Ларса се разведе със Скоти Пипън през 2016-а след 19 години брак, но запази фамилията си. Според запознати причина за разрива в отношенията им са множество изневери на брюнетката, повечето с колеги на бившия ас на Чикаго Булс. Преди две години красавицата се замеси в скандал, след като медиите отвъд Океана я свързваха с 16-годишния син на Леброн Джеймс – Брони.
Маркъс e по-малкият син на Въздушния Джордан. Той има свой бутик „Залата на трофеите“, направен по модел на стаята у дома, в която именитият му баща е подредил отличията, спечелени по време на успешната кариера.

Големият наследник на баскетболиста – Джефри, през 2019-а взе за съпруга българката Радина Анева. Заради нея той прописа на нашия език и дойде да разгледа красивите места в родината ни.

Джордан има и три дъщери – 30-годишната Жасмин и близначките Изабел и Виктория, на 9.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radina A. Jordan (@a_radina)