0

И спанската тенис звезда Фернандо Вердаско, стана татко на момче за трети път. Жена му Ана Бойер, която е полусестра на Енрике Иглесиас, го е дарила с Мартин на 24 април.

„Добре дошъл, сине! Твоите малки братя и родители вече те обичат повече от всичко на света”, написа в Инстаграм 40-годишният Вердаско, който се радва също на Мигел (5) и Матео на 3 г. С Ана се ожениха през 2017-а. 

Тази седмица бившият №7 в света е в щаба на Онс Жабьор в Мадрид, за да помага на тунизийката за мачовете и на клей.

Асът на домакините Рафаел Надал пък сподели, че би искал да продължи да играе достатъчно дълго тенис, за да може синът му да го запомни на корта, въпреки че носителят на 22 титли от Големия шлем признава, че времето не е на негова страна.

37-годишният испанец, който е измъчван от нови и нови контузии, стартира с 6:1, 6:0 над Дарвин Бланч (едва на 16 г.), като от трибуните го подкрепяха съпругата му Сиска и синът Рафа-младши, който е на годинка. “Бих искал да играя малко по-дълго, за да му оставя спомени за мен като тенисист. Това ще бъде идеалното нещо за мен и близките ми. Вероятно това няма да може да се случи, но най-малкото съм щастлив, че имам страхотен екип и чудесно семейство и приятели”, каза петкратният шампион в Мадрид, който във II кръг днес очаква Алекс Де Минор (Авл).