0

З вездите на българския и на световния спорт не спират да се вълнуват от Коледата и коледния дух. Често далеч от семействата си, сега те се радват на най-близките си и на уюта на своя дом и не пропускат да го споделят със света, от където да отправят пожеланията си за празниците.

Предлагаме ви още снимки от тяхното преживяване:

Тенисистът Гаел Монфис и чаровната му съпруга и колежка Елина Свитолина също поздравиха за Коледа от дома си.

Тяхната колежка Каролин Вознячки пък засне първата фотосесия край коледното дърво на своята дъщеричка и съпруга й Дейвид Лий.

Лидерката за Световната купа при алпийките Микаела Шифрин пък си спомни за приятните моменти със семейството.

А Ледената кралица Линдзи Вон пожела Весели празници със своя ослепителна снимка.

Звездите в тениса също отправиха своите коледни послания.

Интересен колаж от футболни звезди, събрани на едно място край елхата пък направиха от B/R Football.

Вижте пък предложението за коледни екипи в Лигата на извънземните - НБА:

Две от звездите на шампиона на Испания Атлетико Мадрид - Коке и Антоан Гризман пък се възползваха от паузата в Ла Лига, за да пътуват до САЩ и да гледат на живо двубоя от НБА между отборите на Ню Йорк Никс и Атланта Хоукс. Двамата донесоха късмет за нюйоркчани.

Най-добрият ни джудист Ивайло Иванов предпочете да пусне своя снимка край елхата с пожелания за Коледа и Нова година. "Пожелавам Новата 2022 година да бъде ползотворна и успешна, изпълнена с възможности за всички! С благодарност направете равносметка на уроците, на които ни научиха отиващите си дванадесет месеца и я използвайте, за да бъдете по-пълноценни за себе си, семействата си и обществото!", написа той в поста си в Инстаграм.

Разпределителят на волейболните национали Георги Сеганов си пусна фотос със своята половинка и с любимото куче, с която пожела Весела Коледа.

Капитанката на националния ни тим Елица Василева пък отправи поздрав от Червения площад в Москва в компанията на своя годеник Александър Атанасиевич, а после сподели снимка и от ГУМ в руската столица.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elitsa Vasileva (@eci_)

Нейната най-добра приятелка Христина Вучкова се щракна със семейството си пред Колизеума в Рим, тъй като националката ни играе за италианския Имоко Волей (Конеляно).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hristina Vuchkova (@ruseva)

Футболният ни национал Кирил Десподов сподели цяло видео от престоя си в един от най-скъпарските ски курорти - Куршевел, където предната вечер се наслади на специален танц на множество Снежанки в нощен бар.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIRIL DESPODOV (@despodov32)

Фона на заснежена планина избра за своето коледно пожелание и председателят на БОК Стефка Костадинова. "Желая здраве, вълшебни и сбъднати мигове споделени с любими хора, любов, топлина, която да сгрява сърцата ви, благоденствие и доброта!", написа примата на леката ни атлетика.

Друга звезда на световната атлетика - Юсеин Болт, постна снимка на цялото си семейство в еднакви коледни обежди, като написа: "Честита Коледа от моето семейство на вашите"