0

Н ападателят на Ювентус Душан Влахович вкарва гол след гол на любовния фронт.

Поредната му бройка е горещата Сандра Африка. Двамата се сдушили, но тръпката вече е в историята – както бързо пламнала, така и бързо угаснала. Футболистът се захласнал по певицата, която е на 35 години и е с 12 по-голяма от него, на частно парти. След това уж случайно се озовавал в заведенията, в които имала участия. Поръчвал си песни и оставял бакшиши, за да бъде забелязан. В крайна сметка тя паднала в мрежата му, пишат медиите в Сърбия.

Клюкарите от светските среди в Белград разказват, че често ги виждали хванати за ръце. „Всичко продължи кратко, тъй като той трябваше да се върне в Италия. Опитаха връзка от разстояние, но не се получи. Душан я покани при него, но тя отказа заради професионалните си задължения. Скоро разбра, че не са един за друг и че той е прекалено млад за нея. Затова и скъса с него“, разкриват запознати.

Ядосана от многото въпроси за формата и контузиите на играча, Сандра отговори: „Питайте него дали се дължи на мен“.

И двамата бивши любовници се славят с многобройните си връзки. Влахович бе в основата на скандала, избухнал в националния на Сърбия по време на световното в Катар. Тогава името му бе замесено в афера с Ана, съпругата на вратаря Предраг Райкович. През неговото легло са минали не една и две красавици, сред които и Мис Италия 2019 Каролина Страмаре.

Сандра Африка пък определено си пада по футболисти. Най-дълго се задържа с бившия защитник на Партизан и Черна гора Владимир Волков. В мрежата дори изтекоха снимки в провокативни интимни пози. На тях лица не се виждат, но се твърди, че са именно Сандра и Владимир.

Тя обаче вече не иска да има нищо общо с футболисти. „Скъперници са. Искат шоу, а не плащат. Дори за 50 евро бакшиш се скъпят. Да не говоря, че едва ли не звънят на мама и тати да питат дали могат да харчат пари“, изцепи се в телевизионно шоу певицата.