0

Т в водещата и моделка Рая Пакова обра точките със стилна фотосесия от Сен Тропе.

30-годишната красавица показа перфектно тяло на известния плаж „Ники Бийч“ в почивния ден на съпруга си волейболиста Николай Пенчев.

От началото на годината посрещачът играе за Кан, след като изкара 10 години в Полша и се изявяваше в осем местни отбора. От август 2015-а до него неизменно бе Рая, която сега го последва и във френското му приключение.

Семейството им се увеличи на трима, след като на 25 юни 2019-а красавицата дари Пенчев с наследник Александър, който проплака в столичния „Майчин дом“. Оттогава Пакова загърби кариерата си и въпреки че изявите на малкия екран й липсват, се посвети на грижите за двамата си любими мъже. Формата си тя поддържа с много разходки и тренировки вкъщи.

Самият Пенчев направи снимките на ослепителната си половинка в Сен Тропе, с които тя украси своя профил в Инстаграм, който се радва на 13 000 последователи. Преди време Пакова издаде в интервю за lifestyle.bg, че малко известен факт за мъжа й е, че се увлича по фотография. 

“И му се получава - похвали го Рая. - Преди пред обектива му заставах най-често аз, сега вече съм изместена от Алекс”.

Въпреки че в момента екснационалът, който на 22 май ще навърши 30 години, живее на Лазурния бряг, с Рая мечтаят да се върнат на Малдивите. Влюбените пазят от почивката си там красиви спомени и се надяват някой ден да заведат там и сина си.