0

И зраелският национал Даниел Перец доведе истинска красавица в Мюнхен. 23-годишният вратар ще подсили Байерн този сезон и именно при подписването си с германския шампион до 2028-а той за първи път потвърди пред света връзката си с Ноа Кирел.

Тя е абсолютна суперзвезда в родината си, след като през май 2023-а направи голямо шоу и се нареди трета в конкурса „Евровизия“ с песента Unicorn. Синеочката подсили слуховете за отношения с Перец, когато се появи на трибуните на последния му мач за Макаби (Тел Авив). От октомври 2021-а доскоро Ноа ходеше с модела и актьор Томер Хакоен.

Кирел се прочува през 2015 г. на крехката 14-годишна възраст, когато предизвика скандал, появявайки се в оскъдно облекло и с похотливи танцови движения в провокативен клип към втората си песен Killer.

Ноа се ражда преди 22 г. в град Раанана. Нейният дядо по бащина линия - Алекс Кирел, успява да избяга от Австрия през 1939 г. и да емигрира в Израел. Прави военна кариера и като оцелял от Холокоста, избира да служи като охранител при екзекуцията на офицера от Гестапо Адолф Айхман в Израел.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noa Kirel (@noakirel)

Самата Кирел през февруари 2020 г. стана първата жена войник в IDF (Израелските отбранителни сили), където забавляваше останалите с репертоара си. На 14 февруари 2022 г. службата на певицата приключи, а сега й предстои ново предизвикателство – ролята на водеща в новото риалити шоу Star Academy.

Колкото до Перец, сделката му с аспирините е на стойност 5 милиона евро, като може да се увеличи с бонусите. Стражът е част от школата на Макаби още от 5-годишен. Очаква се в Байерн той да бъде резерва на опитния Свен Улрайх, който започна започна сезона като титуляр заради контузията на капитана Мануел Нойер.