0

Х ари Кейн ниже гол след гол, откакто е в Байерн, но извън терена има проблеми.

Вече три месеца той не може да намери дом за многолюдното си семейство в Мюнхен, затова и продължава да живее в един от най-луксозните хотели в центъра на града – на около 20 минути път с кола от „Алианц Арена“.

Там семейството му е със статут на кралски особи. Там нападателят, съпругата му Кейт и четирите деца се ширят в апартамент с няколко спални, две бани с вани от най-скъп мрамор и шест телевизора. Мебелите са дизайнерски, а завесите – копринени.

Една нощувка струва 11 500 евро, пише „Сън“. Простите сметки показват, че за престоя си от средата на август досега, плюс всички други екстри, Кейн е навъртял сметка от над 1 милион евро. Това обаче едва ли е проблем за англичанина, тъй като в Байерн той прибира 480 000 на седмица.

Нападателят, който не спира да чупи рекорди и е футболистът с най-много попадения – 15, в първите си 10 мача в Бундеслигата не бърза с наема на имот. Причината е, че иска да намери възможно най-доброто за любимите си хора. Той и Кейт се радват на две момичета и две момчета, второто от които се роди през август – малко след трансфера от Тотнъм в Байерн.

„Хари е човек, силно привързан към семейството си. Той иска максимума за тях, тяхното спокойствие е неговият приоритет, затова и не се задоволява просто с къща. Той иска дом“, заяви анонимен източник пред „Сън“. Същият твърди, че през октомври нападателят огледал къща със седем спални за 80 000 на месец, но нещо не му харесало и продължава да търси.