0

В иктория Бекъм все още не може да забрави огромната вълна от омраза, заляла нейния съпруг Дейвид след провала на Англия на световното първенство във Франция през 1998 г.

Певицата изля душата си в поредния епизод на документалната поредица, който ще бъде излъчен по Netflix на 4 октомври. Тя се върна 25 години назад, когато националният отбор загуби 1/8-финала срещу Аржентина с дузпи, а Бекъм беше изгонен след сблъсък с Диего Симеоне. Именно той беше обвинен за отпадането. „Говоря за цялата тази огромна омраза, за публичния тормоз. Дейвид беше в депресия, тотална и клинична депресия. Все още ми ида да убия тези хора“, чистосърдечно си призна Виктория.

Тя разкри и предполагаемата причина футболистът да бъде изнервен по време на мача - предната вечер му съобщила, че е бременна. “Бях в Бруклин, когато разбрах. Нямаше как да го запазя в тайна от него. И двамата толкова много искахме точно това“, разказа Пош Спайс, която роди първия си син Бруклин на 4 март 1999-а.

В лентата се включва и самият Дейвид, който казва за онзи червен картон: „Минах през нещо екстремно. Цялата страна ме мразеше, мразеха мен. Това промени живота ми. Чувствах се самотен, уязвим. Където и да отидех, усещах огромна ненавист. Беше много трудно“.

Този момент вече е само лош спомен, а семейството с четири деца се радва на много успехи. Дейвид е горд собственик на Интер Маями, в който от лятото играе Лео Меси, а Виктория е уважаван дизайнер. В петък тя събра секссимволи от няколко поколение на ревю по време на Седмицата на модата в Париж. Сред ВИП гостите бяха Памела Андерсън и Ева Лонгория, както и Ким Кардашян с майка си Крис. Дамата скоро ще навърши 68, но продължава да приковава погледите и има гадже на 42. На първия ред беше и Анна Уинтур, която още от 1988-а е главен редактор на американското списание “Вог“.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX