0

Ш оубизнесът в Сърбия беше разтърсен от новината за развода на звездното семейство на певицата Йелена Карлеуша и бившия футболен национал Душко Тошич.

Слуховете за края на любовта им циркулират от доста време, но сега скандалната изпълнителка публикува официално съобщение. „С Душко се разбрахме да сложим край на брака си след 14 години. За съжаление, той вече не вижда себе си като част от нашето семейство. Няма да моля за разбиране. Очаквам хората да ликуват и да ни одумват. Свикнала съм на това. Преживяла съм какво ли не, ще преживея и това. Животът продължава“, се казва в официалното съобщение на попфолк певицата, която умее да провокира с визия и пиперлив език.

 

Бракът с Душко е втори за Карлеуша, която през септември ще навърши 44 и е със 7 години по-голяма от него. Връзката й с бившия защитник, а сега мениджър, започна през 2006-а, а две години по-късно двамата вдигнаха приказна сватба, за която в Сърбия дълго се говореше. Те имат две дъщери – Атина, която през есента ще навърши 14, и година по-малката Ника.

След многото спекулации след новината за развода гневната Йелена обяви и какво ще стане с имуществото им. „Цялото имущество, придобито по време на брака ни, принадлежи на нашите деца. Аз съм тяхна настойница“, написа в социалните мрежи Карлеуша, която точно на Коледа подаде жалба срещу Душко и го обвини, че й зашлевил шамар. Преди това пък двамата неведнъж бяха забърквани в извънбрачни връзки, тъй като от години живеят далече един от друг заради кариерите си.

Малко преди да обяви края на брака си русокосата дива показа на своите 2,4 милиона последователи в Инстаграм как се мести в нов дом. Става въпрос за бившата вила на футболната легенда Драган Стойкович, който сега е селекционер на националния отбор и класира съседите на световното в Катар.
Имението е в елитния белградски квартал „Дедине“ и е на стойност 2,5 милиона евро. В него има огромен басейн, а двете момичета ще разполагат със собствени стаи с тераси и самостоятелни бани.