0

С ъпругата на защитника на ПСЖ Серхио Рамос – Пилар Рубио, му се обясни в любов. Повод за това стана 36-ият рожден ден на испанския национал. 
44-годишната водеща поздрави мъжа си с емоционално съобщение в социалните мрежи.

„Поздравления, любов моя. Имаме много да празнуваме, много повече от рожден ден. Засега обаче ще отправя само едно желание от мен за този ден и това е да те поздравя за още много, много години. Обичаме те лудо“, сподели Рубио в социалните мрежи. Тя сподели и снимки от празника на футболиста. На една от тях се вижда как купонясват с електриково сини коктейли и балони, а друг кадър показва широката усмивка на бившия ас на Реал (Мадрид), преди да духне запалените свещи под формата на числото 36. 

Брюнетката се среща с бившия капитан на Испания от 2012 г. Двамата имат четири деца - Серхио-младши (7), Марко (5), Алехандро (3) и Максимо (1). Влюбените сключиха брак в родния град на футболиста Севиля на 15 юни 2019 г. 

Рубио направи име като репортер и телевизионен водещ, отразявайки събития за телевизионната мрежа LaSexta. Тя спечели наградата за най-добър телевизионен репортер Joven през 2007 г. Красавицата е и автор на книга за самопомощ, пусната в Мадрид през миналата година. 

От своя страна Рамос има един от най-кошмарните сезони в кариерата си. След 16 години в Реал, през лятото той премина в ПСЖ. Оттогава обаче изигра едва 5 мача във всички турнири заради контузии. Според различни информации след края на кампанията той може да сложи край на несполуките си в Париж и да премине в отбора от американската МЛС Лос Анджелис Галакси.