0

В Маями вече всичко е готово за посрещането на Лионел Меси. В приготовленията се включи дори собственикът на местния Интер Дейвид Бекъм.

Има ли нещо, което той да не умее, попита съпругата Виктория и показа как бившият футболист на Манчестър Юнайтед и Англия помага в довършителните работи на стенопис. На огромната рисунка, която краси сграда в американския град, е изобразено лицето именно на Меси.

Именно Бекъм сложи последните щрихи. Той се погрижи за ослепителната усмивка и белите зъби на аржентинеца. Меси трябва да пристигне в САЩ във вторник, а официалното му представяне ще е на 16 юли.

Световният шампион избра да играе в МЛС, след като договорът му с ПСЖ изтече. 7-кратният носител на „Златната топка“ ще получава между 50 и 60 милиона долара на сезон, като част от сделката е финансирана от „Адидас“. От немския концерн, чието лице е аржентинецът, ще му броят процент от продадените екипи.
Бекъм се включи в довършителните работи по стенописа по покана на аржентинския художник Максимилиано Багнаско, който вече е спец в рисуването на Меси. Преди да се захване с работата в Маями, той изобрази нападателя върху жилищен блок в Тирана, столицата на Албания.

„Изглежда мащабно, нали. Ние просто гледаме, докато Дейвид избелва зъбите на Меси“, написа още Виктория. Вчера пък Бекъм и Пош Спайс отбелязаха рождения ден на дъщеря си Харпър Севън, която навърши 12. Празненствата започнаха още миналата седмица в Лондон.