0

В голям семеен скандал беше забъркана олимпийската шампионка по стрелба от Сеул 1988 Ясна Шекарич.

56-годишната сръбкиня беше обвинена, че е помогнала за отвличането на внучка си Софи. Момиченцето се роди през ноември 2021-ва в Египет, където щерката на Ясна – Леа, живееше с диджея Сайед Абубакар.

„Преди около месец Леа ми каза, че 80-годишната й баба е много зле и голямото й желание било да види правнучка си, преди да умре. Проявих разбиране и позволих да вземе дъщеря ни и да замине, подписах разрешение да изведе Софи от страната и да отсъства 15 дни“, разказа Сайед.

Когато се прибрала в Сърбия, младата дама решила, че повече не иска да се връща в Египет и остава у дома с бебето. „Мисля, че всичко е планирано с майка й. Тя винаги е била против нашата любов. Когато Леа забременя, Ясна я съветваше да се върне в Сърбия и да ме излъже, че е пометнала“, каза още Абубакар.

Медиите в Сърбия разкриха и размяната на съобщения между Леа и бащата на детето й. „Когато направи план с майка си, унищожи нашето семейство. Мислите си, че това, което направихте, е правилно. Нима е редно да лъжеш и лишиш детето си от баща. Кажи ми истината. Не е срамно да признаеш, че всичко е планирано. Заби ми нож в гърба. Все още имам нужда от теб и съм влюбен в теб“, написал египтянитът на сръбкинята.