0

Ж оао Феликс определено е сред най-желаните ергени не само във Висшата лига. Миналата година звездата на Челси скъса с актрисата Маргарида Корсейро.

Оттогава слуховете, макар и не много често, го свързват с различни привлекателни дами. Според последния слух 24-годишният португалец е започнал връзка с модела Оливия Гривас.

Подозренията дойдоха не само от факта, че двамата започнаха да се следват в Инстаграм. 25-годишната красавица, която е родена в Австралия, но базирана в Лондон, бе забелязана да споделя и снимки от мача на „сините“ в домакинството с Брайтън. Докато няма по-сериозни доказателства или пък, ако някой от тях си признае, всичко остава в границите на конспирацията. Някой смятат, че Лив е дошла на мача заради Картия Милан, приятелката на съотборника на Феликс в Челси Бен Чилуел.

Иначе Жоао имаше 3-годишна връзка с Маги Корсейро. Но после тя пристана на пилота от Формула 1 Ландо Норис. За аферата между тях стана ясно, когато той я разхождаше с кола из улиците на Монако. В края на август обаче британецът призна, че отново е сам.