0

Щ астливият брак между Ясин Боно и красивата Имане явно наистина е пред своя край. Съмнения, че бившият вратар на Севиля и съпругата му са пред развод, имаше от няколко месеца. Според „Мундо депортиво“ вече има достатъчно доказателства за това. Изданието твърди, че мароканската звезда е в романтична връзка с популярната спортна журналистка Даниела Дуран.

За това, че Боно и Дуран имат вземане-даване, от испанското издание стигнали след сериозно наблюдение на профилите на двамата в социалните мрежи. Там вратарят и журналистката си разменяли много директни намеци и уж случайни харесвания на снимки и клипчета. Освен това Даниела, която е водеща в „Телемундо“, насърчава публично Севиля, както и мароканския национален отбор, в който Боно е една от водещите фигури. Говори се също, че стражът и новата му изгора често били засичани заедно. Дали двамата ще осветлят отношенията си ще стане ясно скоро. Факт е, че раздялата с Имане е доста изненадваща.

Боно се запозна с бъдещата си през 2016 г., когато пазеше за Жирона. Година по-късно вдигнаха сватба на церемония, проведена далеч от медийните прожектори. През 2020 г. семейството се сдоби със син. Сега явно хубавият съвместен живот вече е минало.

Иначе Боно може да се похвали с много добра кариера. Преди години с Атлетико (М) стана шампион в Ла Лига. После спечели два пъти Лига Европа, докато бе в Севиля. През 2022 г. той бе един от големите герои за Мароко, които завършиха на четвърто място на световното първенство в Катар. През август вратарят стана една от звездите, които преминаха в първенството на Саудитска Арабия, като подписа договор с местния Ал Хилал.

Наскоро Боно показа, че има и голямо сърце, като в началото на септември дари кръв за пострадалите при ужасното земетресение, разтърсило Маракеш.