0

Р азтърсващи разкрития по повод отношенията си с Колийн Рууни направи Ребека Варди, съпруга на нападателя на Лестър и бивш английски национал Джейми Варди.

Миналата седмица Колийн, която от 20 г. е заедно с Уейн Рууни и има 4 момчета от него, спечели делото за клевета, заведено срещу нея от Беки. Обвиненията между двете футболни съпруги започнаха през 2019 г. и се превърнаха в истинска сензация за таблоидите във Великобритания, заради което и делото бе следено с голям интерес. Тогава в Туитър Колийн обвини г-жа Варди, че е предоставяла на таблоида "Сън" информация от личния й профил в Инстаграм. 

40-годишната Ребека, която роди пет деца от три връзки, призна, че след избухването на скандала е била хоспитализирана с психични проблеми. Диагностицирали я с депресия и дълго била на лекарства. „Беше ужасен период. Най-лошият момент беше, когато с Джейми пазарувахме бебешки дрешки в мол в Дубай и просто си помислих: „Не искам да живея така“. За част от секундата казах на Джейми: „Имам чувството, че просто искам да скоча от този последен етаж“, призна пред „Сън“ Беки.

Тя е дълбоко огорчена от решението на съда, но каза, че не храни лоши чувства към Колийн и дори би я поканила на кафе. Преди да се скарат, двете бяха приятелки и Беки дори предложила да подслони г-жа Рууни при една от поредните изневери на мъжа й.