0

З ащитникът на ЦСКА Мено Кох ще става баща за втори път.

195-сантиметровият нидерландец и съпругата му Анабел се похвалиха с радостната новина на профилите си в Инстаграм.

„Ще станем семейство от четирима“, написаха те под видео, на което е и първото им дете Скайлър. Момиченцето се роди на 12 април 2023-та. Интересното е, че влюбените чакаха 12 години, за да гушнат рожбата си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Annabelle (@bepassionate.a)

Сега щастието им е двойно, след като година по-късно чакат второ, което трябва да се роди през есента. Пред приятели Мено е бил категоричен, че този път иска момче. Бебето обаче със сигурност няма да се роди в България, тъй като договорът на Кох с „армейците“ изтича след края на сезона и няма да бъде подновен. Централният бранител, който е един от капитаните на ЦСКА, започна кампанията като титуляр, но впоследствие треньорът Нестор Ел Маестро започна да разчита на Християн Петров, Браян Кордоба и Енес Махмутович. След като другият нидерландец в състава - Юрген Матай, се възстанови от контузия пък, шансовете на Кох да играе стават още по-малки. Според запознати снажният защитник ще се опита да си намери отбор от Ередивизи в родината си, където е носил екипите на ПСВ, НАК Бреда и Утрехт.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Annabelle (@bepassionate.a)

Мено Кох се присъедини към ЦСКА през зимата на 2021 г., а неотлъчно до него бе Анабел. Блондинката е завършила мода и има свой блог, в който представя дрехи от различни известни и не толкова популярни марки. Също така е дизайнер на различни облекла, а модел е самата тя или любимият й.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MennoKoch (@mennokoch)