0

А нглийският национал Джон Стоунс очаква второто си дете от своята приятелка Оливия Нейлър, с която са заедно от 3 години.

Защитникът е на 28 години, като вече има една дъщеря от бившата си приятелка Мили Савидж, а Оливия има син, който е на 3 години. След тригодишна връзка, тази новина кара двойката да се чувства сякаш са „над луната“.  Семейството споделя, че са чакали този специален момент откакто са заедно.

Представители на Джон споделят: „Нищо няма да попречи на раждането на децата му, но печеленето на Световната титла ще бъде страхотна новина“.

Първата му връзка започва, когато той е едва на 12 години, а именно с Мили (от която е първата му дъщеря). През 2018 г., ноември се разделят, като Мили се премества в имение в Чешир.

Не след дълго, Джон се запознава с Оливия в нощен клуб. По това време тя е козметик, гримьор и самотна майка. 
Красавицата стартира бранд с детски дрехи наречен „Moosh” . И пише в социалните мрежи, че всичко което прави е за семейството й.

Оливия и Джон не показват личните си взаимоотношения в социалните мрежи и не споделят снимки заедно, но красавицата е написала в инстаграм профила си малко послание за синът й и дъщерята на любимия й.

Джон влиза в заглавията на много новини през 2019 г., тъй като иска да изгони бившата си от Чешир и да се премести с Оливия там. 
Но всъщност футболистът на Манчестър Сити не оставя на улицата Мили, а напротив, той и осигурява достатъчно, че тя да си позволи нов дом.

Въпреки това някои медии нападат Джон Стоунс, като твърдят, че той се държи недопустимо с нея и тя страда. 

Лидия Драгомирова