0

З ащитникът на Реал Едер Милитао се показа като лош баща още преди бебето му да се появи на бял свят.

Веднага след триумфа в Шампионската лига той замина за родната Бразилия, а след това и за САЩ, където се е отдал на забавления в Маями. С него обаче не е очарователната му половинка Каролине Лима. Тя остана в Мадрид, тъй като е бременна в деветия месец и трябва да роди всеки момент.

Блондинката имаше усложнения в последните дни, но вече всичко е наред с нея и неродената Сесилия. „Сама съм, а той (б.р. - Милитао) е в най-добрите клубове на Маями“, коментира Каролине в профила си в Инстаграм, след като съобщи на своите 2,5 милиона последователи, че пътува към клиника за изследвания. Малко по-късно тя изтри коментара си, който обаче вече беше видян от достатъчно голям брой потребители на социалната мрежа.

В Бразилия веднага тръгнаха слухове, че блондинката и футболистът са се разделили. „Той забрави за бременната си жена“, „Бебето е на път, а той не е при Каролине“, са само част от коментарите.

Самата красавица твърди, че бременността я е променила много. „Преди мислех само за себе си, бях егоист. Но Сесилия ме промени напълно. Сега, когато и да правя нещо, се замислям дали е добре за нея. И въпреки всичко допусках грешки. Имам бебе в корема си, то съвсем скоро ще дойде на бял свят. Ако едно дете не промени отношението на родителите си, не знам какво друго би могло“, каза наскоро Каролине. Тя и защитникът на Реал са заедно от миналото лято, а преди това надарената блондинка беше спрягана за гадже и на Неймар.