0

Ж ивотът на Хоана Санс стана обект на специален интерес заради съпруга й Дани Алвеc.

След като бившият ас на Барселона влезе в затвора заради обвинения за изнасилване на жена в нощен клуб, моделът смяташе да поиска развод. Това така и не се случи и Хоана често посещаваше грешника, който търкаше наровете зад решетките. Алвеш пък не сваляше брачната халка от ръката си. Изглежда всичко това е било символично. Сега, когато бразилецът вече е на свобода, нещата най-вероятно ще вземат друг обрат.

Според сътрудника на предаването „Фиеста“ по „Телесинко“ Серхио Перес в живота на Хоана има друг мъж. Журналистът имал информация от първа ръка. Допълнително масло в огъня наля папаракът Серхио Гаридо, който имал изобличаващи снимки. На тях Санс се веселяла в компанията на много известен испански певец. Слуховете за предстояща раздяла се засилиха съвсем, след като Хоана престана да следва съпруга си в Инстаграм и изтри всичките си снимки с него. Преди това обаче посетила Алвеш в имението му за 5 млн. евро.

След като изкара 14 месеца зад решетките, Алвеш бе осъден на 4,5 г. затвор за изнасилване. Получи възможност обаче да излезе под гаранция, ако плати 1 млн. евро. Това се случи на 25 март. Голяма част от сумата плати някогашният му съотборник в Барселона Мемфис Депай. По информация на Мариса Бласкез в предаването „Фиеста“ с осигуряването на парите помогнало и известно бразилско списание. Изданието направило плащането в замяна на ексклузивен репортаж за живота на защитника. Преговорите включвали провеждането на интервю в документален видеоформат, което да отразява историята на бившия футболист. Изненадващо Алвеш поискал и участието на Хоана Санс, твърди Бласкес.