0

Х оана Санс може да се похвали с блестяща кариера като супермодел.

Красивата испанка не спираше да работи дори и в най-тежките моменти в живота си. Миналата година тя загуби майка си. Малко след това съпругът и някогашен ас на Барселона Дани Алвес влезе в затвора с обвинение за сексуално посегателство над млада жена в тоалетната на дискотека. Ангажиментите обаче явно не са успели да запълнят дълбоките емоционални рани в душата на Хоана. И тя изненадващо обяви, че ще сложи край на модната си кариера.

За решителната промяна в живота си съобщи в емоционално послание в социалните мрежи.

„Много съм благодарна за работата, която имам. Възможността да пътувам, да се срещам с различни хора и освен това да ми се заплаща... Това е нещо, за което трябва да съм много благодарна, нали? Случва се да прекарвам много време сама. През последните две години бях принудена да работя с голяма усмивка на лицето, преглъщайки сълзите от толкова много болка, която имах в себе си, защото това е, което трябва да направите, ако искате да си платите сметките. Истината е, че работата в този сектор ми помогна да не затъна, но не ми позволи да обичам себе си, когато имах нужда, да създавам стабилност и да имам дом. С тази публикация обявявам, че следващия месец се оттеглям като модел. Може би за известно време, може окончателно... не знам“, сподели Санс.

След обвиненията срещу Алвес тя възнамеряваше да се разведе с него. В крайна сметка обаче се отказа и по време на процеса застана до съпруга си. Докато носителят на трофея в Шампионската лига бе зад решетките, Хоана бе свързвана с други футболисти. Тя обаче категорично обори слуховете. И за да не остави съмнение, че е останала вярна на съпруга си, Хоана се събра с него, когато го пуснаха под гаранция от затвора. Това стана ясно от снимки, които моделът публикува от имението в Барселона, където мъжът й изтърпява гаранцията си.