0

Л юбимата жена на английския национал Деклан Райс беше принудена да премахне всичките си снимки в социалните мрежи заради атака от тролове. Лорън Фрайър е критикувана за външния си вид, тъй като не се вписва в някои представи за футболна съпруга – тя е пълничка и не се пъчи с луксозни пътувания и скъпи вещи.

Съвсем наскоро самият Райс, който от лятото на 2023-а играе в Арсенал, беше набеден от търсещи сензации хора, че има твърде „ниски критерии за жена“, а би могъл да има всяка красавица.

„Аз вече имам момичето, което искам. Лорън е любовта на живота ми, тя е всичко за мен, моята подкрепа, моето всичко и и не бих я сменил с никоя друга“, обяви 25-годишният халф за Лорън, с която е още от юношеските години и която му роди син.

В защитата на футболната половинка се изказа и риалити звездата Либърти Пул. „Това е лудост, за мен пък тя е красива. Всеки от нас има различно тяло, ние сме различни хора. Стандартите за красота в наши дни аса нереалистични и всички са полудели“, обяви звездата от „Островът на любовта“.