0

Л егендата на РБ Лайпциг Емил Форсберг е пред развод с жена си Шанга, за която се венча преди близо 8 г.

В емоционално обръщение в Инстаграм 31-годишната красавица обяви, че откакто е отишъл да играе за Ню Йорк Ред Булс, той бил като призрак за близките си и не поддържал връзка с тях. Шанга, която останала в Швеция, отглеждала сама дъщерите си Флорънс (5) и Сиена – на годинка.

„Ще се разделим. Думи, които мислех, че никога няма да изрека след две деца и 19 години заедно и които все още ми се струват нереални – написа г-жа Форсберг. - Обичах те повече от всичко и винаги съм те подкрепяла. Но дори любовта има своите граници. Най-голямата любов са моите деца и искам те да знаят своята стойност така, както аз познавам моята. Да бъдеш приеман за даденост и пренебрегван не е любов. Новото начало в Ню Йорк очевидно е било ново начало за теб и живота ти. Във вестниците прочетохме и видяхме, че се справяш добре и се „радваш на всеки момент“. Имаш и бъдещи планове. Ние не знаехме за тях. Надявам се да не съжаляваш, че това си заслужава развода и начина, по който се отнесохте към децата си и майка им“.

32-годишният Форсберг, който е капитан на тима си зад океана, се прибра за приятелските мачове на Швеция с Португалия и Албания, но не е коментирал ситуацията.