0

С ъпругата на Илкай Гюндоган - Сара Арфауи, публикува прочувствено сбогуване с Манчестър, само осем месеца след като заклейми "ужасната" ресторантска храна в града.

Италианската телевизионна водеща Сара критикува предлаганата "замразена" кухня в свое стори в Instagram още през октомври. „Много се постарах да намеря добър ресторант, навсякъде имаше ужасна храна. Не мога да намеря истинско италианско или добро суши, или просто прясна храна “, изригна тогава 28-годишната телевизионерка.

Сега обаче Сара бе повече от добронамерена, сбогувайки се с Манчестър, след като съпругът й подписа договор за 2+1 сезона с Барселона. 

„Не мога да кажа много, просто защото не осъзнавам какво се случва. Всичко, което мога да кажа, е благодаря на Манчестър, че ни даде цялата тази любов и благодаря на нашите приятели. Ще ми липсва моето семейство от Сити.

Пристигнах в Манчестър без очаквания и си тръгвам като съпруга, майка и с най-добрите приятели, които можем да желаем.

Наистина следвах Сити навсякъде, мечтаейки за спечелване на Шампионската лига, но това, което се случи, беше повече от това, за което мечтаех. Ще пазя всички в сърцето си.

„Моят @ilkayguendogan, ти беше невероятен и се гордея с теб във всеки мач. Завинаги Treble capitano!“

Под ръководството на Пеп Гуардиола Гюндоган спечели пет титли от Висшата лига, две Купи на Англия, четири Купи на лигата и Шампионска лига, като последният му сезон донесе исторически требъл.