0

И грачът на Пари Сен Жермен Ашраф Хакими бе обвинен в изнасилване от френската прокуратура в началото на седмицата. Мароканският футболист даде показания пред съдията за случая, като това направи и предполагаемата жертва.

24-годишната потърпевша разказа своята версия, като разкри, че Хакими е започнал коресподенция с нея по Instagram още в средата на януари и едва през нощта на 25 февруари са решили да се видят. По нейни информации, Хакими е изпратил Uber да я вземе от дома й, пише dsport.bg.

Той е бил сам в къщата си, защото партньорката му е била в Дубай по онова време с останалата част от семейството си. В изявлението се казва, че "в дома на футболиста нещата са излезли извън контрол, като първоначално той я целунал, а впоследствие е направил опит да продължи физическия контакт“.

Известно е също, че тя го е ритнала, за да се опита да прекрати опитите му. От страна на играча, според адвоката му, всички обвинения са неверни, като Хакими дори тренира нормално с ПСЖ. Едно е сигурно обаче – по всяка вероятност бракът на Хакими със съпругата му е разбит, като тя вече е изтрила няколко общи снимки с футболиста в социалните мрежи.

Самият Ашраф Хакими за първи път коментира обвиненията. Мароканският национал заяви чрез своите юристи, че е рекетиран.

„Всички обвинения от тази жена са измислени. Тя опитва да ме рекетира, но аз не смятам да се наведа и да се примиря с това. Дълбоко съм наранен, че името ми е опетнено по този начин и се извинявам на близките си и страната си за нещата, които слуша и чете по случая. Нямам никаква вина“, се казва в изявлението на Хакими.

„Подателят на сигнала отказа да подаде жалба, отказа да се подложи дори на най-лекия медицински или психологически преглед и отказа и очна ставка с Ашраф Хакими. Обвиненията се основават само на думите на жертвата. Според мен г-н Хакими е обект на рекет по това дело", добави адвокатът на играча Фани Колен, цитирана от LEquipe.