0

В сичко, свързано с Шакира, Жерар Пике и новата му половинка Клара Чиа, продължава да подхранва истерията около раздялата на звездите, особено след последния хит на колумбийската певица с Bizarrap, в която тя захапа злостно както бащата на двамата им сина, така и гаджето му.

Максимално е напрежението между Шакира и Жерар Пике след раздялата им. Сега стана ясно, че колумбийката е лепнала сочен и злокобен прякор на Клара Чиа, разкри го журналистът Роберто Антолин в предаването „Mitre Live“.

"Шакира гледаше на Клара Чиа като обикновена стажантка“ в компанията Kosmos, според Антонин, затова останала шокирана да научи за изневярата на Жерар именно със служителка, която стои толкова ниско в йерархията.

„Беше пълна изненада“, каза журналистът. „Ето защо това я нарани толкова много, след като тя вече я познаваше, и я нарече „мъртва муха“, разкри Антолин в програмата.

По думите му „Клара Чиа беше остана незабелязана“. „Шакира  никога не видя задаваща се опасност, защото тя не е зашеметяваща жена, тя е доста нормално момиче."

Според журналиста Роберто Антолин Клара Чиа е тази, която е притиснала Пике да оповести публично, че връзката му с Шакира е приключила.

„Когато връзката с Чиа започва, тя му казва: „Няма да бъда такава повече, не още една афера или изневяра. Ако искаш да си с мен, излез и кажи, че вече не си с Шакира".

В хита с Bizarrap, в който текстът е изцяло на колумбийката, тя на няколко пъти в припева споменава името на любовницата - "Клара", което произнася с ударение разделно от думата CLARAmente. Шакира напада Клара Чиа безмилостно със сравнения като "смени Ферари с Туинго" и "Ролекс с Касио" за избора на Пике между нея (Ферари, Ролекс) и Чиа (Туинго, Касио), като заявява че тя струва "колкото две 22-годишни", намеквайки за възрастта на новата тръпка на бащата на децата й.

Не е спестила сарказъм и на Пике, на когото препоръчва, с красноречиви жестове, освен тренировките на мускулите във фитнеса, да "потренира малко и мозъчето си", като изпява снизходително, че "вълчица" като нея не е за "типове като теб".