0

Ж ените на Неймар – любовницата Аманда Кимбърли и половинката Бруна Бианкарди, влязоха в лют задочен спор, който бе породен от пост в социалните мрежи.

И двете имат дъщери от нападателя, разликата между които е едва 9 месеца.

Първа се роди Мави на Бруна, а след това и Хелена на Аманда. Преди два дни любовницата имаше смелостта да хареса коментари под своя публикация, насочени срещу любимата на нападателя. Те гласят: „Никога не бих оставила дъщеря си при персона като нея. Нямам тази смелост“ и „Бруна е тази, която трепери от Аманда. Тя е тази, която се състезава, докато майката на Хелена си стои тихо и спокойно“.

Това извади извън равновесие Бруна и тя даде воля на емоциите си в социалните мрежи. „Колко жалко, че тя реагира по този начин. И колко жалко, че никога не се опита да говори с мен, а всъщност има много да ми казва. Но напротив – тя изложи личните ни животи и замеси децата“, започна изповедта си Бруна. След това тя продължава: „Щом съм решила да възобновя отношенията си с Неймар, значи съм го приела заедно с дъщеря му от друга жена. Това казах и на самия него – нямам нищо против детето. Дори приех молбата му, че заедно трябва да се справим с проблема, който е необичаен и нов за всички ни. Да си помислиш, че ще се държа зле с момиченцето, а абсурдно. То ще получи същото отношение каквото и дъщеря ми“.

Бруна добавя, че Аманда няма никаква причина да говори лошо за нея. „Аз също не го правя. Това съперничество е неприемливо и не бива да продължава“, добавя брюнетката, чиято дъщеря от Неймар – Мави, наскоро навърши една година. Сега семейството живее в мир и любов в Саудитска Арабия, където бразилецът играе в Ал Ахли. Очаква се скоро той да се завърне на терена след дълго отсъствие заради контузия и операция.

В годините Бруна прости не една и две изневери на Неймар. Сред тях и краткия флирт с Аманда, след който на бял свят се появи Хелена. Момиченцето беше признато както от таткото, така и от цялата му фамилия, още повече че неговата сестра Рафаела е близка приятелка с майката. Неймар има и 13-годишен син Дави от друга връзка. Момчето се роди, когато футболистът бе на 19, а майка му Каролина – на 17.