0

С амо месец издържа без жена до себе си Матео Беретини.

Секссимволът в мъжкия тенис бе изловен на романтична раздумка с блондинка в ресторант в Рим, след като в началото на февруари се раздели с 10-години по-голямата от него Мелиса Сата. Кадрите бързо обиколиха медиите – официални и социални. Съобщено бе и коя е жената, заменила телевизионната водеща в сърцето на спортиста. Става въпрос за инфлуенсърката Федерика Лели, която се радва на 150 000 последователи Инстаграм.

26-годишната Фредерика придоби популярност покрай връзката си с рапъра и текстописец Ултимо, който дори й посвети песен. Изпълнителят с рождено име Николо Морикони и хубавицата изживяха бурна любов с постоянни събирания и раздели. Двамата скъсаха окончателно на фестивала Сан Ремо през 2019 година. Предполага се, че причината за края на искрата помежду им са постоянните ангажименти и пътувания на певеца.

Двамата се разделиха цивилизовано и запазиха приятелските си отношения, като през юли 2023-а тя бе засечена на негов концерт.

За разлика от кака си Мелиса Сата сега Матео е по-големият. Новата му изгора навърши 26 през февруари, а на 12 април той ще стане на 28.

Рим е градът, който свързва влюбените. И Беретини, и госпожица Лели са родени във Вечния град, макар сега рядко да се задържат в него. Блондинката от 2015-а живее между столицата на Италия и Нант (Фр), където се премести, за да учи.

Беретини пък в момента е в САЩ, където тази нощ играе на турнира от сериите „Чаланджър“ във Финикс. Той се завръща след шестмесечно отсъствие заради контузия.