0

Н еостаряващата красавица Жизел Бюндхен стяга екипа си за новия сезон в НФЛ.

Бразилката отново ще блести на трибуните в мачовете по американски футбол, след като любимият й Том Брейди промени решението си. Преди два месеца той обяви, че се пенсионира на 44 години и 22 сезона в елитния спорт. След пълна почивка обаче той стигна до извода, че още му е рано и има какво да даде на любимата игра. „Разбрах, че моето място е все още на терена, не на трибуните. И това време ще дойде, но не сега. Обичам съотборниците си, обичам семейството си, което ме подкрепя. Те направиха всичко това възможно. Завръщам се за моя 23-ти сезон, ще играя в Тампа. Имам несвършена работа“, написа Брейди.

Съпругата му Жизел одобри решението, макар това отново да отдалечава Том от нея. „И ето ни отново тук! Давай, любов! Давай, Тампа“, написа красавицата, която и до днес минава за една от най-известните и най-високоплатени манекенки в света. Тя и Брейди са заедно от 2006 г., а през 2009-а сключиха брак. Семейството има две деца – 12-годишен син Бенджамин и дъщеря Вивиан, на 9 г. С тях живее и 14-годишният Джон, който е от връзката на футболиста с актрисата Бриджит Мойнахан. Бившата също подскача от кеф и планира да ходи на мачове. „Благодаря ти, Господи! Нямах идея какво ще правя в неделите“, написа 50-годишната брюнетка, която дебютира на екрана в „Сексът и градът“.

Малко преди да обяви завръщането си в американския футбол, Том Брейди пътува до Англия. Той бе ВИП гост на Манчестър Юнайтед заедно със синовете си Джон и Бенджамин.

„Благодаря на Юнайтед и семейство Глейзър, че приеха мен и момчетата ми. Щастлив съм, че успяхме да споделим взаимната си емоция“, написа спортистът в Туитър. Той и децата му бяха приети лично от сър Алекс Фъргюсън, срещнаха се Кристиано Роналдо и целия отбор, видяха и знаменития хеттрик на португалеца при победата 3:2 над Тотнъм.