0

Г одеж като от романтичен коледен филм спретна за приятелката си халфът на Арсенал Жоржиньо. Роденият в Бразилия италиански национал чу заветното „да“ от зашеметяващата певица Катрин Хардинг, която се прочу с участието си в британското риалити „Гласът“.

„Следващата глава от нашата история“, написа Жоржиньо под красивите кадри от вълшебния миг, в който падна на коляно пред 32-годишната ирландка и й поднесе диамантен пръстен.

Цигуларка, неонов надпис „Ще се омъжиш ли за мен?“, хиляди рози и свещи бяха част от изненадите, с които футболистът разплака своето момиче. Двамата са заедно от 2019 г., а от септември 2020 г. имат син Джакс.

По всичко личи, че именно Хардинг е повод за развода на играча с италианката Наталия Летери, за която той бе женен между 2017 и 2019-а, но отношенията им продължиха общо 8 години. Бившата на Жоржиньо го дари със син Витор и дъщеря Алисия, съответно на 7 и 5 г.

Сега 31-годишният халф обаче отглежда дъщерята на Кат от актьора Джъд Лоу. С него музикантката имаше кратка връзка, плод на която е Ада (8). Лоу и Катрин всъщност се бяха разделили, когато момиченцето се роди. Любопитното е, че плейбоят има 7 деца от 6 различни жени. Последната рожба на 50-годишния Лоу се появи през февруари.