0

З латното момиче Катрин Тасева използва първата си почивка като майка, за да отговори на въпроси на фенове. В Инстаграм гимнастичката, която на 9 юни роди син Николай от бизнесмена Станислав Сивков, е на семейна ваканция в Свети Влас.

25-годишната пловдивчанка разкри, че покрай първата си бременност е качила 15 кг и вече е свалила 13. „Родих със секцио, защото бебчето беше малко по-голямо. Бременността и раждането ми преминаха чудесно и по план благодарение на докторите ми“, уточни Кати, която потвърди, че още кърми малкия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⭐️ (@taseva.k)

Относно отличната си физическа форма, тя обясни: „За пореден път съм благодарна, че съм била спортист. Възстановявам се много бързо и почти без никакви усилия. След изписването ни от болницата започнах да нося стягащ колан, старая се да се храня пълноценно и да бъда активна. Но коремът ми все още не се е прибрал напълно“.

Тасева увери, че гимнастиката не й липсва, защото не се е откъсвала от нея покрай треньорската си работи и воденето на мастър класове. „Но ми липсва емоцията като състезател, съотборничките и треньорките“.