0

О лимпийската шампионка с ансамбъла Лаура Траатс се влюби от пръв поглед в Австралия. Чаровната бивша гимнастичка вече повече от седмица е на Зеления континент по покана на клуб Premier Senior Group.

24-годишната софиянка, която дължи необичайната си фамилия на баща от Нидерландия, ще проведе майсторски клас в неделя. Цените за участие на местни олимпийски надежди са между 100 и 200 австралийски долара ($63 и $126). “Развълнувани сме да обявим, че шампионката от Токио 2021 г. идва в Бризбейн, за да организира Мастър клас”, обявиха от клуба, който посрещна невероятно гостоприемно златното ни момиче.

Освен че се разходи из града и разгледа най-стария и голям резерват за коали в света Lone Pine, където могат да се видят още 80 вида австралийския животни, Лаура разгледа и Галерията за модерно изкуство. Траатс се качи и на местния градски транспорт – с корабче по река Бризбейн, а освен това посети прочутия плаж „Рай за сърфистите“ в Голд Коуст.

Там красавицата се възползва от австралийското лято и температурите от 26 градуса. За контакта си с коалите и кенгурутата, които дори нахрани, бившата националка написа: „Най-сладкото ми преживяване въобще“.

Лаура преживява вълшебна година, тъй като в началото на юли се сгоди по време на сватбата на приятелите си Симона и Крум.

В разгара на тържеството булката, която е зъболекар, тръгна да хвърля букета, но се спря. Вместо цветята да полетят към неомъжените гостенки, Симона отиде директно при Лаура и й ги връчи. Докато останалите момичета поздравяваха Траатс, зад гърба й пристъпи нейният дългогодишен приятел Мартин Стефанов. Той прошепна на любимата си какво предстои и под овациите на всички присъстващи падна на колене, поднасяйки пръстен.

“Най-лесното “да”, което съм казвала”, сподели Лаура в Инстаграм. „Завинаги моето специално момче“, добави щастливата Траатс, която познава Мартин още от детската градина.