0

Г одеж като на филм преживя олимпийската шампионка с ансамбъла от Токио Лаура Траатс. Ослепителната гимнастичка получи предложението на сватбата на приятелите си Симона и Крум.

В разгара на тържеството във вила „Екатерина“ край Вакарел булката, която е зъболекар, тръгна да хвърля букета, но се спря. Вместо цветята да полетят към неомъжените гостенки, Симона отиде директно при Лаура и й ги връчи. Докато останалите момичета поздравяваха 24-годишната Траатс, зад гърба й пристъпи нейният дългогодишен приятел Мартин Стефанов. Той прошепна на любимата си какво предстои и под овациите на всички присъстващи падна на колене, поднасяйки пръстен.

“Най-лесното “да”, което съм казвала”, сподели Лаура в Инстаграм, където разказа за трогателния момент на своите последователи със снимки и видео. „Завинаги моето специално момче“, добави щастливата софиянка.

Любопитното е, че със Стефан са били гаджета още в детската градина, където той посрещал Лаура на прага, донасял й е пантофките и й е дърпал столчето, преди да седне. После пътищата им се разделят, но майката на звездата й подхвърляла, че един ден ще се събере с Марти. Така и става, след като той й предлага в социалните мрежи да се срещнат. През януари Траатс, чийто баща е холандец, отпразнува 4-годишнината от връзката си в Дубай. Мартин беше неотлъчно до Лаура и по време на едно от най-сериозните й изпитания – операцията от дискова херния на врата в Швейцария на 2 декември 2021 г. и последвалото възстановяване.