0

Н оеми Боки, по която легендата на Рома Франческо Тоти си изгуби ума в последните месеци, е чисто и просто златотърсачка. Това твърди не кой да е, а законният й съпруг Мауро Каучи, с когото тя е в развод.

В първото си интервю изоставеният Мауро разказа пред „Ки“ как вярвал, че любовната му история с Ноеми е най-красивата на света. „Когото и да избере след мен, той няма да може да се мери с преживяното от нас, защото я обичах повече от всичко. Водех войни заради нея, карах се с цялото си семейство. Предупреждаваха ме да внимавам, че това не е правилният начин. Бях поставен в изолация, защото колкото по-самотен бях, бях толкова по-силен за манипулиране“, сподели Каучи, който се жени за Боки през 2011-а и тя му ражда две деца. Мауро дори дава отговорен пост на 34-годишната Ноеми във футболния си бизнес“.

„Съпругата ми и аз бяхме увлечени в безразсъдно преследване на щастие, което бе разбирано като необуздано придобиване на материални блага и докато те ставаха повече, все повече намаляваха човешките ни качества. Най-важно за жена ми беше да отидем на ексклузивни събития, да има тази чанта, този пръстен. Тя забрави миналото си и винаги е знаела перфектно какво иска и как да го получи това, което иска. Прави го, изпълвайки всяка възможност, пренебрегвайки всичко – връзки, чувства, семейство, само и само да постигне целите си. Сигурни ли сте, че е завършила това, което твърди, че е дизайнер на букети, че е от Северен Рим и идва от богата фамилия“, попита подигравателно Каучи.

„Видях снимки на пръстена, който Тоти уж е дал на Ноеми. Странното е, че от милион бижутери в света този пръстен идва от същия магазин, от който й купих годежния пръстен. Тоти е напълно свободен да прави каквото иска, но не бива да забравя за единствените жертви – петте ни деца. Моите се озоваха в свят, толкова далеч от тях, че ми се струва несправедливо и са преследвани от фотографи“, оплака се нараненият Мауро.

Колкото до Илари Блази, която през лятото се раздели с Франческо след 20 г., тя вече запозна със звездните си приятели своя нов избраник – германския бизнесмен Бастиан Мюлер. Двамата се показаха за първи път заедно на ски ваканция в Сен Мориц (Швейц).