0

Н ова романтична връзка завладя футболните среди в Англия.

Победата на женския Арсенал с 3:1 над Челси във финала за Купата на лигата стана повод звездата на победителките Джен Бийти да разкрие любимия си човек. Оказа се именно това, което от известно време се шушука,  - 31-годишната футболистка е гадже с риалити звездата Амбър Гийл.

Трофеят бе първи за Арсенал от четири години, а Джен, която играе като защитник, имаше важна подкрепа на трибуните. Освен компанията и семейството там беше и любимата й, която я дари с целувка за успеха.

„Беше много хубаво да видим, че двете са щастливи и влюбени. Бяха на върха на емоциите след победата“, заяви фен, попаднал близо до дамите.

Според медиите на Острова футболистката на Арсенал и телевизионната звезда са заедно отскоро, а за пръв път се появили публично на 14 февруари. Тогава прекарали цял ден в СПА център.
В Англия по-известната от двете е именно Амбър, която има 2,6 милиона последователи в Инстаграм. Тя нашумя през 2019-а, когато спечели петото издание на „Островът на любовта“. От този момент вратите на шоубизнеса се отвориха пред нея и тя проби в телевизията, появявайки се в сутрешни блокове и развлекателни програми. Къдрокосата красавица вече се изявява и на литературната сцена. През миналата година издаде първата си книга – романтичната новела „Докато не те срещнах“.

Тя е с 6 години по-млада от Джен, която със своите 134 мача за Шотландия заема четвърто място във вечната ранглиста на женския национален отбор. Освен в Арсенал тя е играла също в Мелбърн, Манчестър Сити, Монпелие, Селтик и Куинс Парк.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jen Beattie (@jbeattie91)