0

С ъс сладка целувка в Инстаграм защитникът на Англия и Челси Бен Чилуел обяви на света, че има ново гадже.

Този път главата на 26-годишния защитник е завъртяла много актуалната в момента австралийска моделка Картия Малън, която има куп ангажименти в Лондон.

Бен избра Свети Валентин, за да покаже синеочката в социалната мрежа, където тя се радва на над половин милион последователи. Там тя освен огромен букет рози показа и великолепното си тяло, покрито само в изкусително червено бельо. Картия публикува и серия от кадри от уикенда, който с Чилуел са си подарили за празника. Романтичното им бягство е било във вила сред природата с огромна камина. Малън обаче се оплака, че в последните дни страда от тежка алергия и непрекъснато й текат сълзи.

Хубавицата от Бризбейн работи за лондонската агенция „Сторм“, която й осигури договори с „Римел“, „Луи Вюитон“, „Прада“ и „Диор“, а също така води блог за красота и мода в YouTube с 485 000 абонати. Преди това тя излизаше с австралийския актьор и модел Джош Хюстън, а беше свързвана със сина на Джуд Лоу - Раф, както и със звездата от австралийския футбол Бейли Смит.

През декември „Дейли мейл“ разкри, че Чилуел е завел новата си партньорка със самолет до Дубай, за да прекарат заедно една седмица по време на паузата заради световното. Левият бек на сините, който струва 50 милиона паунда, се слави като голям плейбой, като досега винаги е залагал на моделките. Сред завоеванията му са зашеметяващите Джоана Чимонидес и Холи Скарфон, както и бившата на Люис Хамилтън - Камила Кендра.