0

З вездата на Ман Юнайтед Роналдо публикува снимка с новороденото  момиченце след като партньорката му Джорджина Родригес се завръща у дома след трагедията със сина им.

Португалецът написа че е у дома със своето любящо семейство, дни след травмата от загубата на новородения му син.

Партньорката Джорджина Родригес, на 28 години, и сестрата близначка на бебето се завърнаха у дома, три дни след като обявиха загубата си.

В Instagram 37-годишната легенда на Манчестър Юнайтед благодари на феновете за тяхната подкрепа и добави: „Сега е време да бъдем благодарни за живота, който току-що сме приветствали на този свят“.

Снимката показва, че Роналдо е гушнал новороденото дете в лявата си ръка и държи другата дъщеря Алана Мартина с дясната.

В понеделник Роналдо публикува в социалните мрежи, че новороденият му син е починал.

Но снощи Роналдо написа: „Дом, сладък дом. Джио и нашето момиченце най-накрая са заедно с нас. Искаме да благодарим на всички за милите думи и жестове.

Вашата подкрепа е много важна и всички усетихме любовта и уважението, които изпитвате към нашето семейство.

Сега е време да бъдем благодарни за живота, който току-що приехме на този свят.“

Миналия октомври той потвърди, че двамата с Джорджина очакват близнаци, но в понеделник направи трагичното съобщение, че единият е починал.


Нападателят написа: „С най-дълбока тъга трябва да съобщим, че нашето момченце почина. Това е най-голямата болка, която всеки родител може да почувства.

Само раждането на нашето момиченце ни дава сили да изживеем този момент с малко надежда и щастие. Нашето момченце, ти си нашият ангел. Винаги ще те обичаме.”

Най-големият на Роналдо, Кристиано Роналдо-младши, е на 11 и е роден през юни 2010 г.

Самоличността на майката на първородното му дете не е известна. Говореше се, че е платил на сурогатна майка, но Роналдо никога не е потвърдил това.

В интервю Роналдо каза на телевизионния водещ Джонатан Рос: „Хората спекулират, че съм бил с това или друго момиче, или е имало сурогатна майка. Никога не съм казвал на никого и никога няма да го кажа.”

Преди пет години, през юни 2017 г., португалският ас обяви, че е станал баща на близнаците Ева и Матео чрез сурогатна майка в САЩ.

След това, месец по-късно, той разкри, че очаква първото си бебе с приятелката си Джорджина Родригес, на 28 години, а през ноември 2017 г. тя роди дъщеря Алана Мартина.

Роналдо пропусна мача с Ливърпул във вторник вечерта, но по-късно изпрати сърдечни благодарности на феновете на Ливърпул за тяхната подкрепа по време на мача. Пред своите 430 милиона последователи: „Един свят… Един спорт… Едно глобално семейство… Благодаря, „Анфийлд“.