0

Ф ранция не започна по най-блестящия начин европейското първенство, но е фаворит за трофея.

В това бе категорична смятаната за най-секси фенка на Словакия Вероника Райек. Зашеметяващият модел, който има 7 млн. последователи в Инстаграм, даде своите прогнози за турнира в Германия пред „Сън“.

Според Райек „петлите“ няма как да изпуснат титлата с толкова звезди в състава си.

„Франция ще спечели европейското. Те са на върха на пирамидата. Килиан Мбапе и Антоан Гризман са топиграчи. Отборът им е пълен със страхотни футболисти с много опит. Мбапе е все още млад и ще стане един от най-великите на международна сцена. Печеленето на турнири с националния отбор е това, което определя величието“, прогнозира атрактивната словачка.

Дали от куртоазия, с оглед неубедителното представяне, но тя каза добри думи пред английския таблоид и за селекцията на Гарет Саутгейт.

„Англия също е претендент да стигне до финала“, смята секси Вероника и добавя Германия и Испания към отборите, които имат шанс да постигнат нещо.

Райек придоби огромна популярност през 2022 г., когато се появи с екип на легендарния куотърбек Том Брейди на прощалния му мач с Тампа Бей. Звездата в американския футбол тъкмо се бе разделил със съпругата си Жизел Бюндхен. Това породи предположения, че именно носителката на титлата „Мис Словакия 2016“ е новата му любовна тръпка. Това обаче си остана на ниво пикантен слух, тъй като двамата никога не бяха засечени заедно от дебнещите всяка стъпка на Брейди папараци.

Не само красавицата Райек е търсена за прогнози. От „Марка“ потърсиха доста интересна личност да погледне в бъдещето. Става въпрос за сръбския екстрасенс Милан Радонич, който твърди, че е девето коляно потомък на Нострадамус. Според него всички големи отбори ще се провалят на европейското с изключение на Англия, която ще сложи край на мъчителния период от 58 години без трофей след триумфа на домашното световно през 1966 г. Предвиждането на Радонич, известен под артистичния псевдоним Милан Таро, бе посрещнато скептично на Острова. „Трите лъва“ си отнесоха доста критики след измъченото 1:0 над Сърбия и 1:1 с Дания. Но съвременният Нострадамус не спира с изненадите.

„Хари Кейн ще вкара повече от 10 гола“, шокира Милан Таро.

Вярно е, че капитанът на Англия се разписа срещу Дания, но ще трябва да положи огромни усилия, за да сбъдне прогнозата на екстрасенса. Всъщност 10 гола на едно европейско е отбелязвал само Мишел Платини на турнира през 1984 г. в едни времена, когато футболът бе съвсем друг.