Б орислав Михайлов беше преизбран за президент на Българския футболен съюз, информира сайтът на УЕФА. От европейската централа обявиха изборната победа на бившия вратар на своята официална страница:

Борислав Михайлов беше преизбран за президент на Българския футболен съюз, информира сайтът на УЕФА. От европейската централа обявиха изборната победа на бившия вратар на своята официална страница:

"Бившият национален вратар и капитан на България си осигури нови четири години начело на управлението в Българския футболен съюз на извънреден Конгрес във вторник. За първи път той беше избран за президент през 2005 година, а след това беше преизбран през 2009, 2014 и 2018 г. 

"Бих искал да благодаря на всички за доверието - каза Михайлов след изборите. - Ще има промени, ще работя с цялото си сърце през следващите четири години." 

Той разкри, че сред приоритетите на БФС са развитието на детско-юношеския футбол и изграждането на нов национален стадион. БФС ще наблегне и на по-сериозна работа с треньорските кадри. 

Михайлов беше един от най-големите играчи на България, записал 102 мача за националния тим. Той спечели три шампионски титли и три пъти Купата на България с Левски и игра в клубове от Португалия, Франция, Англия и Швейцария. Най-бляскавият му момент беше в САЩ'94, когато беше капитан на отбора, достигнал до полуфиналите".