0

И спанската полиция e задържала 70 души – американски туристи и испански проститутки, по време на нелегална оргия в новогодишната нощ, съобщи местната преса.
Група американски туристи наема къща за частно парти и за да е по-интересно купонджиите викат проститутки. По-късно става ясно, че собственикът на къщата е бил наясно със спецификата на празника. Поради пандемията COVID-19 в Испания действат ограничителни мерки за събиране на големи групи хора, така че партито от 70 души е било организирано незаконно.
Според полицията незаконното парти е излязло наяве съвсем случайно - двама от гостите пристигнали в частната къща по-късно от останалите. Очевидно са били пияни и объркани и са се опитали да проникнат в дома на съсед. Съседът се обадил на органите на реда, за да съобщи, че двама неидентифицирани мъже се опитват да проникнат в имота му. Именно тогава цялата история с оргията се разкрила.

Служителите отишли в тази къща и открили празненство с между 50 и 70 души, без да се броят тези на горния етаж на имота, които "правели секс", се казва в доклада.