0

К ъщата, в която се развива действието във филма „Сам вкъщи“ вече може да бъде наета през Airbnb (считано от 7 декември).

Феновете на един най-популярните коледни филми ще могат да се нанесат временно в пространството, където се случват доста комични сцени.

Намиращата се в Уинетка, Илинойс, къща, в която Кевин Макалистър прекарва една шантава Коледа (докато останалата част от семейството му е в Париж), ще се превърне в дом за група късметлии, които успеят да я резервират. Допълнителен бонус е, че те ще бъдат посрещнати от големия брат на Кевин във филма Бъз, които е известен и като актьора Девин Ратрей.

В дома са запазени някои внимателно подбрани детайли, които почитателите на „Сам вкъщи“ веднага ще разпознаят. Сред тях са капаните за евентуални натрапници, (които гостите ще заложат сами), джънк фууд от 90-те години, зеленият халат на Кевин и тарантулата домашен любимец на Бъз.

„Може би нямате спомен да съм бил особено любезен. Но аз пораснах и съм щастлив да ви поканя в дома на семейството ми за този празник – и дори да споделя с вас пица. Все пак се опитайте да не позволите на моя паяк Аксел да се изплъзне. Така че, докато заминаваме на почивка (този път наистина всички ), каня компания от палавници да отключат децата в себе си и да потичат свободно в дома ми от детството.", пише братът на Кевин.