0

П олицията във Флорида издирва голяма група тийнейджъри, които са влезли с взлом в имение на стойност 8 млн. долара. Тама младежите си организирали купон, след което качили видеа от него в социалните мрежи.

От шерифската служба на окръг Уолтън споделиха видеа, на които се вижда партито, вдигнато незаконно без знанието на собственика на имота.

Близо 200 души са присъствали на веселбата. На видеата се вижда как младежите слушат музика, позират със скъпи вещи и дори си организират боксов мач.

Рано сутринта в събота получихме сигнал за нарушаване на нощната тишина в Уотъркалър. Когато служителите пристигат на място, повечето хора от купона вече си били тръгнали

се казва в съобщение във Facebook на шерифската служба на окръг Уолтън. "Оттогава в Snapchat, Instagram и други социални медии циркулират видеа с част от случилото се по време на празненството. Сред тях е видео, на което се вижда как някои от посетителите превръщат фоайето на струващото 8 млн. долара имение в боксов ринг."

По време на купона също така са били откраднати вещи от дома и са нанесени поражения. Полицията призовава за информация относно посетителите на празненството и предупреди, че може да изпрати призовка на Snapchat с цел установяването на самоличността на присъствалите.

Собствениците на дома са заявили, че планират да заведат граждански и наказателни дела срещу всички, които са присъствали на незаконното парти.