0

Р уски хирург прави патриотични силиконови гърди. 

Те могат да са с руския трикольор или пък изцяло в камуфлаж. Новото изделие носи и патриотичното име „Росьгруд“. А името на майстора е Евгений Добрейкин.

Instagram

“Това е нормален имплант със силикон, но предлагаме два ексклузивни модела – руският флаг и класически камуфлаж. Стилно решение за тези, които обичат родината и искат да я носят под сърцето си и в буквалния смисъл на думата”, казва доктор Добрейкин.

В рекламния клип на клиниката му красавица със силиконов бюст обяснява: “Искам да съм най-красивата и най-модерната. Имплантите „Росьгурд“ са това, което ми е нужно. Не мога да нося винаги със себе си знамето, понякога даже няма къде да си сложа паспорта. А „Росьгруд“ ще ми позволи да се чувствам истинска патриотка, даже, когато съм без дрехи, пише Клуб Z.

Това е фантастично усещане – да носиш знамето на родината буквално под сърцето си. Аз си сложих импланти със знамето, а моя приятелка сега ще си слага импланти с камуфлаж.”

Доктор Добрейкин добави, че “има символи, които са важни за всеки руснак – те са повод за гордост. Ние разработихме тези импланти за онези, които искат да носят винаги родината със себе си. Ако съберем достатъчно поръчки, ще можем да реализираме нашата технология в цяла Русия, а и дори в целия свят. Защото това е руският свят!”.

Instagram